<

Smslån

Vad är SMS-lån?

Smslån är genom att ta finansiering, ger du inte upp någon kontroll över din ekonomi, du lånar bara pengarna och betalar tillbaka dem över tiden. Sms lån ger kontanter när du behöver det som mest. Ett Sms-lån kan stabilisera ditt kassaflöde under dessa perioder.

Ett smslån kan också hjälpa dig att bygga upp en kredit när du gör dina månatliga betalningar i tid. På vägen kan dessa positiva vanor hjälpa dig att höja dina kreditvärden och kvalificera dig för ännu bättre finansieringsmöjligheter.

Behovet av akuta kontanter uppstår av olika anledningar eftersom livet spelar en impulsiv roll och ingen kan fly från nödsituationer. Ekonomisk brådska är oundviklig när medicinska räkningar är oavgjorda, utbildningsavgifter ännu inte är klara, sektioner i ditt hem behöver en akut reparation och många sådana situationer kräver omedelbar ekonomisk uppmärksamhet.

Att hantera dessa utgifter från månatliga inkomster är inte ett gångbart alternativ för alla. Det är då du kan söka ett omedelbart smslån online för att få in akuta kontanter på nolltid. 

Denna lånetyp är främst till för kortfristiga lån där du behöver en mindre summa pengar. Genom jämförelsemöjligheten här på låneportal.se kan du se vilka lånemöjligheter som de olika aktörerna erbjuder.

CreditstarBetalningsanmärkning OK

Ett lån på 21 500 kr till 25.5 % nominell ränta med en återbetalningstid på 23 månader ger en effektiv ränta på totalt 29.15 %.
5000 – 50000 krAnsök
Avbetalningsperiod
6 – 36 dagar
 

Smslån med dålig kreditvärdighet

att få ett smslån om du har en dålig kreditvärdering eller ingen tidigare kreditvärdighet, är att skaffa en medsökande som har en bra kreditvärdighet. I ett sådant fall erbjuder en medsökande med en bra kreditvärdighet ett lager av säkerhet för långivaren genom att åta sig att betala. 

Den största upplåningsfördelen med dessa typer av dåliga kreditvärdighet är att en trovärdig medsökande ökar dina chanser att få ett sms lån med rimliga villkor och räntor

KlicklånBetalningsanmärkning OK

Representativt exempel: Om du lånar 10 000:- i 84 månader så betalar du 246:-/mån (administrationsavgift tillkommer: 15:-/mån vid autogiro). Totalt betalar du 21 889:-
10.000 – 40.000 krAnsök
Avbetalningsperiod
12 – 84 månader
 

Vad händer om ditt smslån avvisades på grund av betalningsanmärkningar?

På samma sätt, om din låneansökan avslogs på grund av betalningsanmärkningar, kan en medsökande hjälpa dig att säkra ditt sms lån. Dessutom, om du få ette smslån med betalningsanmärkningar, kan en ny ansökan med en trovärdig medsökande ge dig en bättre affär.

Din make, vårdnadshavare, förälder, någon annan nära släkting eller till och med en vän kan vara medsökande för att hjälpa dig att bygga upp din kreditpoäng. Vem du än väljer, se till att den personen har en bra till utmärkt kreditvärdering, en regelbunden inkomst och att de är fullt medvetna om ansvaret för att vara din medsökande.

GoodcashBetalningsanmärkning OK

Räkneexempel: Om du lånar 30.000 kronor med en återbetalningstid om 60 månader och följer avtalad plan kommer den effektiva årsräntan att uppgå till 29,00 % och den nominella fasta årsräntan till 25,74 %.
5000 – 50000 krAnsök
Avbetalningsperiod
12 – 96 månader
 

Peer-to-Peer sms-lån för dålig kreditpoäng

Kraven för denna typ av smslån varierar – även om P2P-långivare kanske inte noggrant analyserar din kredit. Liksom smslån erbjuder välrenommerade peer-to-peer-lån typiskt lägre räntor än bilrätt eller snabblån. Du kan även få större lånebelopp och längre återbetalningstider.

Varför långivare tar kreditupplysning hos uc, bisnode eller creditsafe?

Banker och långivare kontrollerar din kredithistorik och ta kreditupplysning hos uc, bisnode eller creditsafe för att avgöra din kreditvärdighet och förmåga att återbetala eventuella smslån. På det sättet kan de bedöma risken med att låna ut pengar till dig.

Hur fungerar SMSlån utan UC?

Ansökningsprocessen för ett smslån utan uc är enkel, och du kan antingen göra det online med en långivare använda kreditupplysning hos bisnode eller creditsafe. Din låneansökan kan godkännas på bara några timmar eller till och med minuter. 

I många fall kan du ansöka om ett smslån utan uc och få dina pengar redan samma dag i vissa fall. onlinelångivare använder kreditupplysning för att bestämma beloppet och villkoren för lånet du kvalificerar dig för.

Hur funkar ett SMS-lån?

När du ansöker om lånet så gör du det direkt på nätet via lånegivarens hemsida. Därefter skickas en kod till din telefon som fungerar som en kontroll av din identitiet (legitimering). Med hjälp av koden kan du sen bekräfta ditt lån och pengarna betalas ut till angivet konto.

Hos en del lånegivare legitimerar du dig genom e-legitimation genom din dator eller mobil. Det finns dessutom lånegivare som ringer upp dig efter ansökan skickats in för att säkerställa att det inte rör som någon typ av bedrägeri.

Hur mycket pengar kan jag låna?

Det är helt beroende av vilken lånegivare som du använder. En del erbjuder microlån från 500 kr, andra kräver att lånesumman är minst 1 000 kr. Hos en del krävs att du redovisar din deklarerade inkomst för att du ska låna större summor och hos vissa begärs en kreditupplysning (UC) vid lån över 10 000 kr. 

Vanligast är dock att lånegivarna för smslån erbjuder dig möjligheten att låna upp till 20 000 kr som också då är ett maxbelopp.

Varför ska man ta ett sms-lån?

Det finns flertalet fördelar med ett sms-lån. Fördelarna är bl.a:

  • Du kan snabbt låna pengar när du behöver de.
  • Du kan låna pengar vid behov trots att du tidigare har betalningsanmärkningar (hos vissa lånegivare).
  • Du behöver inte uppge vad du ska ha pengarna till.
  • Räntan är överkomlig om du kan betala tillbaka inom kort tid.


Självklart finns det nackdelar med ett smslån också. Nackdelarna är bl.a:

  • Du lånar pengar som du måste betala tillbaka.
  • Den effektiva räntan (räntan som du faktiskt betalar på lånet) är hög.
  • Kan du inte betala tillbaka ditt lån finns det risk att du hamnar hos Inkasso och därefter får betalningsanmärkningar.

Vad är skillnaden mellan kronofogden och inkasso?

kronofogden och inkasso för att få dig att betala tillbaka en skuld so som smslån. Även om båda kan besöka dig hemma, är indrivare och stämningsmän faktiskt väldigt olika.

Det viktigaste att veta här är att inkasso inte har några särskilda rättsliga befogenheter att driva in en skuld, medan en kronofogden har det.

Kronofogden har en laglig rätt att besöka din fastighet, samt att ta bort och sälja dina varor för att betala av en skuld so som ett sms lån. Dessa befogenheter innebär att den här typen av skulder är mer prioriterade att hålla sig på än andra skulder.

Hur kan jag få ett smslån utan kreditupplysning?

Det finns en mängd olika långivare och finansiella institutioner som erbjuder sms-lån utan kreditupplysning och att behöva ta en titt på din kreditvärdighet hos UC. 

 Att ansöka om för många sms lån även utan kreditupplysning under en kort tidsperiod kan fortfarande flagga dig som en riskabel låntagare till långivare.

kan man få ett smslån utan kreditupplysning hos UC?

Ja, Det finns olika långivare och finansiella institutioner som erbjuder sms-lån utan kreditupplysning hos UC.

Hur mycket pengar kan man få som smslån?

smslån är upp till 50000 kr.

Funderar du på att låna pengar? Se vår uppdaterade lista med lån. Ansök och få svar direkt.

Ett direktlån är samma sak som ett snabblån, vilket innebär att du ansöker om en mindre summa pengar,låna pengar direkt utbetalda samma dag som du blivit beviljad lånet. Räntan är högre än vid ett vanligt privatlån och du har en kortare avbetalningstid.

Allt du behöver veta om SMS lån. Ansök och få fler erbjudanden. Hitta lån med vår lista. Vi samarbetar med över 200 banker, så du kan få en bättre överblick över lånemarknaden.

Vi erbjuder SMSlån med flera anmärkningar, utan UC och utbetalning direkt. SMS lån upp till 10 anmärkningar. 8 SMS-lån med direkt utbetalning.

Hos Lumify lånar du upp till 70 000 kr utan UC. Dem beviljar sms-lån trots betalningsanmärkningar och har direktutbetalning dygnet runt till alla banker.

Företagslån från 50 000 - 3 000 000 kr. Få svar från fler långivare. Kostnadsfritt. Ansökan tar 1 minut och är ej bindande. Vi är Sveriges största jämförelsetjänst för lån. Ansökan tar 1 minut.

företagslån enskild firma

företagslån aktiebolag

Ränta på företagslån

Snabblån utan inkomst

Snabblån med betalningsanmärkningar

Snabblån med dålig kreditvärdighet

Snabblån utan UC kreditprövning

Smslån med dålig kreditvärdighet

Hur mycket pengar kan jag låna

smslån utan kreditupplysning

SMSlån utan UC

Kreditkort med bonus

kreditkort

&nbsp;
Låna pengar direkt
Logo
Enable registration in settings - general