<

Kreditkort

Ett kreditkort kommer med en specificerad förgodkänd kreditgräns som kan användas av innehavaren inom en månad. Men om du är i akut behov av kontanter erbjuder de flesta banker dig möjligheten med snabblån mot kreditkort.

Kreditkort kan komma i många varianter och erbjuder en hel del bekvämlighet. De bästa kreditkorten kan inkludera 0% inledande ränteperioder och belöningar. Belöningskort kan erbjuda cashback, poäng för rabatter på inköp, poäng för köp av märkesvaror och med bonus för resor.

Vi hjälper dig manövrera en uppsjö av kreditkort för att hitta dert som passar dig bäst. Jämför kreditkort med bonus. Hitta det kortet som passar bäst till dig. Ansök enkelt med BankID.

Kreditkort med bonus?

Vi har jämfört olika kreditkort med bonus och tagit fram enligt oss de bästa alternativen. Välj ett bonuskort som passar just dina behov och kom igång med att samla bonus idag. Topplista med kreditkort. Få cashback tillbaka. Börja samla bonuspoäng.

 

Det bästa kreditkortet 2022 med bonus är bara runt hörnet. Med oss hittar du kortet som passar dig. Hitta bäst kreditkort med Sveriges största kreditkortssajt. Hitta ett kort redan idag! Få hjälp med kreditkortetKreditkort som passar dig. 

Bank Norwegian KreditkortÅldersgräns: 23 år

Inkl. försäkringsförmåner Fördel vid resor Fördel vid shopping. Ex. vid uppskjuten betalning: eff 21,93%, 15000 ö/12 m. Tot: 16.673
Max kredit 100.000 krAnsök
Årsavgift
0 kr
Accepterar betalningsanmärkningar Nej. Valuta tilläggsavgift 1,75 % – Effektiv ränte 21,93 %

Hur väljer jag kreditkort?

Det finns många olika typer av kreditkort tillgängliga så det kan vara svårt att veta var man ska börja när man ska bestämma sig för vilket som passar dig. Ett av de enklaste sätten att se på det är att överväga exakt vad du behöver ett kreditkort till.

Kan jag använda mitt kreditkort utomlands? ?

Ja, men det kan bli dyrt eftersom många kreditkort tar ut en utländsk transaktionsavgift på cirka 3 % varje gång du spenderar. Du kommer också att debiteras för kontantuttag ovanpå, med ränta från det ögonblick du får dina pengar.

[adservice-comparison-feed-iframe]

Funderar du på att låna pengar? Se vår uppdaterade lista med lån. Ansök och få svar direkt.

Ett direktlån är samma sak som ett snabblån, vilket innebär att du ansöker om en mindre summa pengar,låna pengar direkt utbetalda samma dag som du blivit beviljad lånet. Räntan är högre än vid ett vanligt privatlån och du har en kortare avbetalningstid.

Allt du behöver veta om SMS lån. Ansök och få fler erbjudanden. Hitta lån med vår lista. Vi samarbetar med över 200 banker, så du kan få en bättre överblick över lånemarknaden.

Vi erbjuder SMSlån med flera anmärkningar, utan UC och utbetalning direkt. SMS lån upp till 10 anmärkningar. 8 SMS-lån med direkt utbetalning.

Hos Lumify lånar du upp till 70 000 kr utan UC. Dem beviljar sms-lån trots betalningsanmärkningar och har direktutbetalning dygnet runt till alla banker.

Företagslån från 50 000 - 3 000 000 kr. Få svar från fler långivare. Kostnadsfritt. Ansökan tar 1 minut och är ej bindande. Vi är Sveriges största jämförelsetjänst för lån. Ansökan tar 1 minut.

företagslån enskild firma

företagslån aktiebolag

Ränta på företagslån

Snabblån utan inkomst

Snabblån med betalningsanmärkningar

Snabblån med dålig kreditvärdighet

Snabblån utan UC kreditprövning

Smslån med dålig kreditvärdighet

Hur mycket pengar kan jag låna

smslån utan kreditupplysning

SMSlån utan UC

Kreditkort med bonus

kreditkort

&nbsp;
Låna pengar direkt
Logo
Enable registration in settings - general